EEN KLASSIEKE PERSOONLIJKHEID MET ACTUELE KWALITEITEN

De Mogano Launch 780 is zonder meer een boot die je letterlijk moet voelen. Als kenner weet u ongetwijfeld wat wij bedoelen, daar bent u liefhebber voor. Kenmerkend is bijvoorbeeld de zeeg, die de souplesse van de romp oogstrelend versterkt. Een bijna natuurlijke ronding naar evenbeeld van de oorspronkelijke launch. Want wat echt was, moest echt blijven. Zelden hebben wij met meer plezier aan een boot gewerkt.

Natuurlijk moesten wij rekening houden met actuele wensen en duurzame oplossingen. Daarom werd voor de romp de voorkeur gegeven aan polyester. Voor de betimmering en verdere afbouw werden drie hoogwaardige houtsoorten gekozen: teak, mahonie en eiken. De Mogano Launch 780 excelleert daarom in comfort en esthetische schoonheid.

Zeker niet overdreven, maar eerder beschaafd en ingetogen. Gebleven is de uitstraling van toen, de klassieke lijn, de soepele vormen, de ‘glijvlucht’ door het water. Het is puur genot om dat te zien en vooral te ervaren.

Opvallend is het stabiele vaargedrag van de Mogano Launch 780. Zelfs bij een topsnelheid van 27 km per uur gedraagt de boot zich uitermate rustig. Dat komt door de rimplaat aan de achterzijde. Het patentroer is voorzien van een extra stuurflap. Hierdoor is de Mogano Launch 780 gemakkelijk te manoeuvreren en is de draaicirkel zelfs extreem kort.

U mag wat ons betreft zelf meedenken

U kunt natuurlijk kiezen voor de basisuitvoering. Compleet met betimmering en afbouw, tweepersoons bed in het vooronder en een uitermate praktische koelkastlade met aggregaat. Een goede beslissing natuurlijk. Of u gaat uit van het casco en laat daar uw fantasie op los. Samen met de specialisten van de werf, zodat het ook allemaal uitvoerbaar is. Hierdoor stapt u straks aan boord van een Mogana Launch 780, waaraan u zelf heeft meegedacht.

Afhankelijk van uw wensen, zal de afbouw nog zo’n drie tot vier maanden in beslag nemen. Maar dan kan de champagne open, die uiteraard voor onze rekening is.